Dit zijn stuk voor stuk gemotiveerde en professionele chefs die zich onderdanig maken aan de noodsituatie bij u op het bedrijf, kameleons . . . . aanpassen!
Kosten Freelancers:
- Adhoc oproep, bv nu bellen, nu komen
- Semi adhoc oproep, nu bellen, morgen komen
- Gecontroleerde uitvraag, nu bellen,
volgende week komen
- Vaste uitvraag, elke week 1 dag of
elke maand 2 dagen etc
- Wij verzorgen de juiste kandidaten
- U bespaart personeelskosten op jaarbasis
- U zit niet vast aan arbeidsovereenkomsten
- U loopt geen personeelsrisico
- U kunt het hele jaar door flexibel personeel inzetten
De tarieven voor onze diensten en koks zijn afhankelijk van de duur van de opdracht , de opdracht zelf , en hoe snel de opdracht ingevuld moet worden.
Voor een goede invulling van het budget wat u voor de opdracht over heeft is het verstandig om even contact op te nemen met ons.
|
|
Freelancers Horeca
De VERSCHILLEN tussen een kok via ons en op contract bij u:
- De kok staat bij u op de loonlijst
- De kok staat bij ons op de loonlijst
- U betaalt de kok 12 maanden p/ jaar
- U betaalt de kok 10 maanden p/jaar
- U betaalt de kok uit bij ziekte
- Wij betalen de kok bij ziekte
- U betaalt de kok bij vakantie
- Wij betalen de kok bij vakantie
- U betaalt dubbel bij vakantie
- U betaalt alleen de vervanging
- U heeft loonadministratie kosten
- U krijgt 1 duidelijke all-inn factuur
- U heeft ontslag kosten/premies
- Bevalt kok niet? Weg kok!
Voor tarieven neem contact op |
|